Så gör du för att skicka pengar snabbt och enkelt

Att skicka pengar utomlands, det kan du göra på ett enkelt sätt utan att behöva gå till banken. Du kan skicka pengar enkelt, via Moneygram. Denna tjänst är smidigt och lätt att använda och den finns i runt 200 länder samt hos fler än 350 000 ombud. Att skicka och ta emot pengar via denna tjänst har många fördelar. Bland annat dessa:

  • Det går snabbt – pengarna är oftast hos mottagaren på 10 minuter. (beroende på öppettider och föreskrifter hos ombud)
  • Det är smidigt – butiker har denna tjänst samt har generösa öppettider.
  • Det är enkelt – du kan betala kontant, med bankkort eller med en värdeavi

Denna tjänst kostar pengar, men hur mycket kostar beror bland annat på hur stor summa det är du ska skicka samt till vilket land.

Skicka och ta emot pengar världen runt

Ibland kan det vara nödvändigt att skicka pengar till en vän eller familjemedlem som befinner sig i ett annat land. Ska du då gå till banken och göra en överföring, så kan det ta tid innan mottagaren får dem. Med Moneygram kan pengarna vara framme på 10 minuter. För att du ska kunna använda dig av denna tjänst, så måste du vara 18 år eller äldre. Du måste även ha ett giltigt ID. Dessutom måste du vara privatperson, då föreningar och företag inte kan använda denna tjänst.

Fördelen med att skicka pengar på detta sätt, det är att du kan vara säker på att mottagaren får dem och det rätt så snabbt. Dessutom finns tjänsten i olika butiker runt om i världen.