Smidigt med en armbandsskrivare

En armbandsskrivare gör att du kan skriva ut armband på ett snabbt och smidigt sätt. Om du har behov av en armbandsskrivare, så finns det flera modeller att hitta hos Streckkods-Center. Dessa skrivare passar bra att ha inom vården men även för industrier eller om du har evenemang av olika slag. De skrivare som finns är enkla att installera så väl som att de sedan är enkla att använda.

Smart skrivare för armband

En armbandsskrivare är bra att ha om du måste skriva ut en massa olika armband. Kanske du ska ha ett evenemang där alla som köpt biljett kan byta in det mot ett armband? Då är det ju rätt bra att ha en skrivare som kan skriva ut dessa armband. Dessa armband passar även bra på festivaler, nöjesparker och så vidare. Dessa skrivare går även bra att använda för att skriva ut patientarmband med. Hos Streckkods-Center finns det armbandsskrivare från tillverkare som:

  • Zebra Technologies
  • Honeywell
  • Brother
  • Epson
  • Citizen

Du kan även hitta olika armbandsprodukter, i storlekar och färger hos detta företag.

Många bra produkter

Hos Streckkods-Center finns det även en hel del annat. Bland annat har de olika sorters skrivare för olika ändamål. Det är allt från vanliga skrivare till etikettskrivare och mycket mer. Sedan har de även olika handdatorer, fordonsdatorer, kvittorullar, kortläsare och annat. Detta företag är en av Nordens ledande leverantör av streckkodsprodukter. Bland annat har de streckkodsskrivare, streckkodsläsare, kortskrivare, EPOS-system, trådlösa produkter, etikettprogram, handdatorlösningar och RF-Idteknik.

Så har du behov av något av detta, kolla då in deras hemsida eller ta kontakt med dem så kan de berätta mer om sina produkter.